Huizenjacht ● B2B Estate - Chasse immobiliere

Onroerend goed jacht

Onroerend goed jacht

Bent u geïnteresseerd in het vinden van de beste locatie met de beste voorwaarden voor uw bedrijf?

Ja, dat is zo...

Uw locatiebeslissing wordt niet alleen beïnvloed door vastgoedmarktfactoren, maar ook door fundamentele bedrijfsfactoren zoals het aantrekken en behouden van werknemers, de productiviteit van de werkplek, de nabijheid van de beroepsbevolking en de afstemming op uw imago.

Onze professionals in huurdersvertegenwoordiging hanteren een holistische aanpak, van situatieanalyse tot projectuitvoering en optieontwikkeling, om de optimale locatie voor uw bedrijf te vinden. Onze beheersing van de Belgische markt zorgt ervoor dat elke beslissing en onderhandeling de meest actuele beschikbare informatie weerspiegelt.

Door gebruik te maken van onze collectieve intelligentie, zullen wij uw huidige en toekomstige vastgoedbehoeften identificeren door financiële, milieu-, operationele en kwaliteitscriteria te evalueren.

Hier zijn enkele goede redenen om onze agenten in te schakelen:

  1. Wij verdedigen de belangen van huurders en kopers ten opzichte van verhuurders, en wij onthouden ons van het innen van enige andere commissie of rente.
  2. Wij weten beter dan u hoe te onderhandelen en wij kennen alle kneepjes van het vak😇|

Wij beheersen de commerciële, juridische, fiscale en technische aspecten van een vastgoedtransactie beter dan u.

  1. Het gaat sneller, wij weten waar we informatie moeten zoeken, inclusief onze collega's en alle spelers op de markt.
  2. Prioritaire toegang tot off-market vastgoed
    Ons team kan op jacht gaan naar off-market panden, de mogelijkheid creëren door te communiceren met de markt, ontwikkelaars, notarissen, kamers van koophandel en samen te werken met onze collega's. Op deze manier heeft u voorrang bij panden die nog niet op de markt zijn.

Is het duur?! Niet echt! Wij hebben een vaste vergoeding, maar een groot deel van onze honoraria bestaat uit een variabele vergoeding op basis van een percentage van de besparingen die wij voor u realiseren.

Waarom een agent betalen als het in België gebruikelijk is dat de eigenaar de agent betaalt? Dit is de prijs van onafhankelijkheid en onpartijdigheid. Wij verwerpen elk idee van belangenconflict.

Wees gerust, in België zijn makelaars gebonden aan een strikte deontologische code en een informatieplicht ten aanzien van de consument.


Nog vragen? Contacteer ons

Al onze artikels