Waarom een vastgoedjager gebruiken om uw pand te zoeken  - Chasse immobiliere pour espaces commerciaux

Onroerend goed jacht

Onroerend goed jacht

Bent u geïnteresseerd in het vinden van de beste locatie met de beste voorwaarden voor uw bedrijf?

Ja, toch?

Uw locatiebeslissing wordt niet alleen beïnvloed door vastgoedmarktfactoren, maar ook door fundamentele bedrijfsfactoren zoals het aantrekken en behouden van werknemers, de productiviteit van de werkplek, de nabijheid van de beroepsbevolking en de afstemming op uw imago.

Onze professionals in huurdersvertegenwoordiging hanteren een holistische aanpak, van situatieanalyse tot projectuitvoering en optieontwikkeling, om de optimale locatie voor uw bedrijf te vinden. Onze beheersing van de Belgische markt zorgt ervoor dat elke beslissing en onderhandeling de meest actuele beschikbare informatie weerspiegelt.

Door gebruik te maken van onze collectieve intelligentie, zullen wij uw huidige en toekomstige vastgoedbehoeften identificeren door financiële, milieu-, operationele en kwaliteitscriteria te evalueren.

Hier zijn enkele goede redenen om onze agenten in te schakelen:

  1. Wij verdedigen de belangen van huurders en kopers ten opzichte van eigenaren, en wij onthouden ons van het innen van enige andere commissie of rente.
  2. Wij onderhandelen door alle knepen van het vak te beheersen
    Wij beheersen de commerciële, juridische, fiscale en technische aspecten van een vastgoedtransactie.
  3. Het gaat sneller, we weten waar we informatie moeten zoeken, inclusief onze collega's en alle actoren van de markt.
  4. Prioritaire toegang tot off-market vastgoed
    Ons team kan op jacht gaan naar off-market panden, de gelegenheid creëren door te communiceren met de markt, promotors, notarissen, kamers van koophandel en samen te werken met onze collega's. Op deze manier heeft u voorrang op panden die nog niet op de markt zijn.

Is het duur?! Niet echt! Wij hebben een vaste vergoeding, maar een groot deel van onze honoraria bestaat uit een variabele vergoeding op basis van een percentage van de besparingen die wij voor u realiseren.

Waarom een agent betalen als het in België gebruikelijk is dat de eigenaar de agent betaalt? Dit is de prijs van onafhankelijkheid en onpartijdigheid. Wij verwerpen elk idee van belangenconflict.

Wees gerust, in België zijn makelaars gebonden aan een strikte deontologische code en een informatieplicht naar de consument toe.


Nog vragen? Contacteer ons