Jacht op onroerend goed - Wij zullen jagen voor u ● B2B Estate - Chasse immobiliere pour espaces commerciaux

Wij zullen voor u jagen

Op jacht naar onroerend goed

Bent u geïnteresseerd in het vinden van de beste locatie met de beste voorwaarden voor uw bedrijf?

Ja, toch?

Uw locatiebeslissing wordt niet alleen beïnvloed door vastgoedmarktfactoren, maar ook door fundamentele bedrijfsfactoren, zoals het aantrekken en behouden van werknemers, de productiviteit van de werkplek, de nabijheid van de beroepsbevolking en de afstemming op uw imago.

Onze professionals in huurdersvertegenwoordiging hanteren een holistische aanpak, van situatieanalyse tot projectuitvoering en optieontwikkeling, om de optimale locatie voor uw bedrijf te vinden. Onze beheersing van de Belgische markt zorgt ervoor dat elke beslissing en onderhandeling de meest actuele beschikbare informatie weerspiegelt.

Door gebruik te maken van onze collectieve intelligentie, zullen wij uw huidige en toekomstige vastgoedbehoeften identificeren door financiële, milieu-, operationele en kwaliteitscriteria te evalueren.

Hier zijn enkele goede redenen om onze agenten te gebruiken:

  1. Wij vertegenwoordigen de belangen van huurders en kopers bij de eigenaren, en wij ontvangen geen andere commissie of belangen.
  2. Wij zijn in staat te onderhandelen door de kneepjes van het vak te kennen. Wij beheersen beter dan u de commerciële, juridische, fiscale en technische aspecten van een vastgoedtransactie.
  3. Het gaat sneller, wij weten waar we moeten zoeken naar informatie inclusief onze collega's en alle actoren van de markt.
  4. Prioritaire toegang tot off-market vastgoed

Ons team kan op jacht gaan naar off-market panden, de mogelijkheid creëren door te communiceren met de markt, ontwikkelaars, notarissen, kamers van koophandel en samen te werken met onze collega's. Op deze manier heeft u voorrang op panden die nog niet op de markt zijn.

Is het duur?! Niet echt! Wij hebben een vaste vergoeding, maar een groot deel van onze honoraria bestaat uit een variabele vergoeding op basis van een percentage van de besparingen die wij voor u realiseren.

Waarom een agent betalen als het in België gebruikelijk is dat de eigenaar de agent betaalt? Dit is de prijs van onafhankelijkheid en onpartijdigheid. Wij verwerpen elk idee van belangenconflict.

Wees gerust, in België zijn makelaars gebonden aan een strikte deontologische code en een informatieplicht naar de consument toe.

Laten we samen de zaak van uw dromen vinden
Uw contactpersoon
B2B Estate ● Olivier Vigneron
Olivier Vigneron
Mailadres
Aarzel niet om me te contacteren, ik sta klaar om je te helpen !

Nog vragen? Contacteer ons